Потребител
Парола
забравена парола?

Кампания Благодаря

Уважаеми партньори и приятели

Кампания ,,Благoдaря” набира средства за Фондация ,,Деца с проблеми в развитието”. Фондацията вижда своята мисия в това да осигурява ранна диагностика, комплексна оценка на състоянието, рехабилитация, обучение и грижа на европейско ниво на българските деца с проблеми в развитието.

До момента с подкрепата на учредители, дарители и приятели, Фондацията е изградила медицински и информационен център ,,Деца с проблеми в развитието” в Студенстки град в София и е направила цялостен ремонт и обзавеждане на общежитие за момичета в с. Подем, област Плевен. По инициатива на фондацията в България периодично гостуват водещи специалисти от европейски клиники, за да консултират финансово затруднени родители на деца с проблеми в развитието, които нямат възможност за диагностика и лечение в чужбина.

Обръщаме се към Вас с търговско предложение за партньорство.

Като част от Кампания “Благодаря”, създадохме онлайн магазина (www.blagodaria.eu). Чрез който продаваме различни стоки в две основни направления, масови ( продукти за ежедневна употреба и подаръци) и емоционални (уникални продукти с емоционална стойност)  За повишаване на продажбите планираме и разпечатването на каталози, който се съдържат същите продукти, като в он-лайн магазина. Планирания първи тираж е 1000 бр. И трябва да е в объщение в средата на октомври. Вторият тираж ще бъде коледно-новогодишен с планиран тираж от 5 000 бр.  С приходите от тази дейност се набират средства за ежемесечната издръжка на дейностите, финансирани от Фондацията.

Разчитаме на Вашата помощ, за да успее нашата кауза и в часност онлайн магазинът на “Кампания Благодаря”, който е създаден да гарантира издръжката на Фондацията. Вие можете да подпомогнете тази иницитива по два начина. Единият е чрез директна продажба на Ваши продукти или ваучери в онлайн магазина и каталога. Другият начин е спонсориране чрез закупуването на рекламни банер позиции на сайта на магазина или в каталога.

Инициативата ще бъде съпътствана с мащабна медийна кампания в радистанци, телевизии, билборд, всекидневни и периодични печатни издания, интернет сайтове и портали, социални мрежи.

Надяваме се, че участието в кампания ,,Благодаря” ще допълни и обогати имиджа Ви на социално отговорна компания, активно отдадена на разрешаването на обществени проблеми, ангажирана с целите на Фондацията.

Вярваме, че с Ваша подкрепа Фондация ,,Деца с проблеми в развитието” ще успее да продължи да предоставя безплатна рехабилитация на деца от социално слаби семейства.

Благодаря!

С уважение

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.