Потребител
Парола
забравена парола?

Уеб Дайрект

Адрес: София, бул. Никола Вапцаров 34
Телефон: +359 878 161 901
Skype:
Icq:
E-mail: info@web-direct.eu
Web site: http://www.web-direct.eu

Уеб Дайрект ЕООД е специалист в създаването и управлението на евтини и ефективни маркетингови продукти и инструменти чрез, които нашите клиенти да извличат реални ползи от действителни продажби. Анализа на съществуващ бизнес модел, оптимизирането и развитието му са приоритетни при комуникацията ни с клиента. Предлагани услуги:

  • e-mail маркетинг:
- изпращане на електронни съобщения;- управление на база данни;
- анкети. www.market-mail.info
  • Социален Маркетинг:
- социален маркетинг (маркетинг чрез социални мрежи и блогове);
- приложения за facebook.  Facebook е най-бързо разрастващата се, безплатна, социална мрежа в света, която до момента има над 350 милиона регистрирани потребителя. Facebook е социална услуга, която свързва хората с приятелите им и други хора, които работят, учат и живеят около тях. Хората използват Facebook, за да запазят връзката с приятелите си, да качват неограничен брой снимки, да публикуват връзки с други сайтове и видеоклипове, да научат повече за тези, които срещат. Компаниите, които притежават Фен страница с няколко стотин почитателя, чрез кратък преглед на потребителските профили и активността им, могат детайлно да анализират демографията на вашата търговска марка, как се приема в on-line общността, както и предпочитанията на потенциалните бъдещи клиенти.
  • Консултинг:
- създаване и управление на персонализирани маркетингови продукти и/или инструменти за целева аудитория, чрез собствен или нает ресурс;
- програми за лоялност и етичност, стимулиране на заинтересовани групи; - raid мениджмънт (таен клиент); - Консултантски услуги, маркетингов и IT одит.
  • Он-лайн купуване:
- Управление на рекламни кампании и купуване на рекламно място в различни бългаски и международни електронни медии.
- Управление на рекламни кампании в: GOOGLE, Facebook.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.